Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Haltartó

Fedezd fel webshopunk "Haltartó" kategóriáját, ahol a legjobb megoldásokat kínáljuk a fogott halak ideiglenes tárolására. Tudjuk, hogy a sportszerű horgászat során fontos, hogy a halakat élve és egészségesen tartsuk, míg el nem döntjük a sorsukat. A haltartóink ebben nyújtanak segítséget, legyen szó catch and release horgászatról vagy a fogott halak otthoni élvezetéről.
Rendezés:

A haltartó egy horgászati kiegészítő, amit arra használnak, hogy a horgászat során fogott halakat ideiglenesen vízben tartsák. A haltartó lehetővé teszi, hogy a horgászok élve tartsák a halakat, míg el nem döntik, hogy visszaengedik őket a vízbe vagy hazaviszik. Ez különösen fontos a catch and release, azaz fogd meg és engedd vissza horgászati gyakorlatnál, ahol a halakat kíméletesen kezelik és élve engedik vissza.

A haltartók többféle formában léteznek, beleértve a hálóból készült úszó haltartókat, melyeket a vízben lehet "lehorgonyozni", és a merev, gyakran műanyagból készült, hordozható haltartókat. Ezek a kiegészítők gyakran rendelkeznek olyan funkciókkal, amelyek biztosítják a halak számára a megfelelő vízáramlást és oxigénellátást.

A haltartó használata fontos lehet a sportszerű horgászatban, ahol a halak jólétének megőrzése és a környezettudatos horgászati gyakorlatok előtérbe helyezése kulcsfontosságú.