Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
40.000 Ft alatt utánvéttel is fizethetsz
40.000 Ft alatt utánvéttel is fizethetsz
Halak Nyomában Baits Ananász-Kagyló Feeder Dumbel 7x10mm 20gr
1.490 Ft
1.270 Ft
Kedvezmény: 15%

Halak Nyomában Baits Ananász-Kagyló Feeder Dumbel 7x10mm 20gr

1.490 Ft
1.270 Ft
Kedvezmény: 15%

Wafters - Halak Nyomában Baits Ananász-Kagyló Feeder Dumbel 7x10mm 20gr

Méret: 7x10mm
kiszerelés: 20gt
Gyártó: Halak Nyomában Product
Gyártó cikkszám: HNYAK
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A Feeder Dumbel Wafter egy rendkívül jó minőségű, hatékony tökéletesen kikönnyített (wafter) csali. Mérete 7X10 mm. Kiválóan alkalmazható, normál és fine csalitüskén. Hosszabb, nagy erejű dobásoknál sem fenyeget az a veszély, hogy leesik a csalitüskénkről, ebből adódik, hogy a gyors frissítéshez, gyors kicsévéléskor sem marad le. Ajánljuk method, feeder, bomb feeder, illetve bordás kosaras végszerelékekhez.
Wafter jellegükből adódóan, nem emelik el a horgot a talajról viszont a csalitüskére szúrva, vagy hajszálelőkére fűzve gyönyörű szépen lebegnek a talaj felszíne felett, ezzel biztosítva a horgászokat, hogy a legfinnyásabb halak is a legkisebb aktivitására a csali és vele együtt a horog a hal szájába kerüljön.
Az Ananász-Kagyló ízkombináció egyértelműen egy sikerre ítélt variáns, hiszen a sárga szín és az ananász szinte alapból minden körülmény között kimagasló eredményt képes nyújtani. Ehhez hozzáadtunk egy adag minőségi kagyló eszenciát. Amikor kinyitjuk a dobozt, egyből az ananász finom illata kerül az orrunkba és csak hátrébb megbújva érezhető a kagyló fanyar szaga. Nagyon sok időt és energiát fordítottunk e két komponens harmóniájának a beállítására, rengeteget teszteltük és sokat alakítottunk rajt a tesztidőszak folyamán, hiszen azt szerettük volna, hogy ez a csali ne csak egy “ananászos” csali legyen a sok közül. Míg végül eljutottunk oda, hogy minden évszakban és gyakorlatilag minden vízen fogósnak bizonyuljon. Nagyon eredményesen alkalmazható hazánk vadvizein és a gyengébb halsűrűségű egyesületi tavakon is. Ugyanakkor a horgászok által nagy nyomásnak kitett magán, “feederes” sport tavakon is kimagaslóan teljesített. Igazi “mindenes” csali lett, amit mindegyik típusú etetőkosaras horgászmódszerhez bátran ajánlunk.

Vélemények

Erről a horgászcikkről még nem érkezett vélemény.