Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Horgászcikk címkék:
busa csali
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
40.000 Ft alatt utánvéttel is fizethetsz
40.000 Ft alatt utánvéttel is fizethetsz
Bogyóka Prémium Busázó Mix 5kg
6.750 Ft

Bogyóka Prémium Busázó Mix 5kg

6.750 Ft

Etetőanyagok - Bogyóka Prémium Busázó Mix 5kg

A Bogyóka Prémium Busázó Mix 5kg a busa úszós és fenekező horgászatához is ajánlott magas beltartalmú, prémium, felhős etetőanyag.

Gyártó: Bogyóka Feeder Team
Gyártó cikkszám: BFT5KG
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Felhasználási javaslat, tájékoztató!

Kifejezetten busák számára kifejlesztett csalogató anyag optimálisan működjön és csalogató hatását a legjobban fejtse ki, pár dolgot érdemes figyelembe venni felhasználása során!

A víz hőmérséklete, a bekeverés során hozzáadott folyadék mennyisége befolyásolja az anyag "bontási" idejét. Minél melegebb a víz hőmérséklete, annál hamarabb bont a keverék. A mederfenékre csalt busák felkavarják a már ott lévő számukra értékes, tápanyagban gazdag keveréket, ezzel hatalmas "felhőt" képeznek. A csalogató anyag hosszú tesztelésen ment keresztül, bekeverése során nem javasolt semmilyen egyéb anyag, adalék hozzáadása, mivel az már befolyásolja annak tapadását, oldódását, bontási idejét, ezáltal a keverék nem fejti ki maximálisan csalogató hatását.

A keverék felhasználás előtt nem igényel mást csupán 2,5 I vizet vagy tejet. A hozzáadott folyadékot alaposan keverjük el az anyagban, majd azt 3 mm törőszitán törjük át, ezáltal még homogénebb keveréket kapunk, melynek tapadása optimális lesz a mederfenéken történő etetőkosaras horgászathoz. Amennyiben úszós készséggel horgászunk, a keverék hígabbra keverése javasolt. Az etetőkosárba, illetve a köré gyúrt gombócot célszerű erőteljesen megnyomni ezáltal biztos, hogy az a mederfenéken kezd bontani és nem oldódik ki a vízbe érkezéskor azonnal, mert az horgászatunk sikertelenségéhez vezethet. Nyári napokon, az anyag kiszáradásának elkerülése érdekében az elpárolgott nedvességet kevés víz hozzáadásával pótolhatjuk, hogy tapadása minden esetben optimális legyen. Hogy horgászatunk sikeres legyen három dolgot érdemes még figyelembe venni. Helyválasztás, pontosság, megfelelő végszerelék. A prémium csalogatóanyag adott. Amennyiben további információra van szükséged látogass el a Bogyóka Feeder Team (Dunán és Tavakon) facebook csoportunkba, ahol a busa horgászatával kapcsolatban további információkat osztunk meg. 

Vélemények

Erről a horgászcikkről még nem érkezett vélemény.

Ez is érdekelhet:

AQUA Garant Classic 6mm

Cikkszám: 544
Külső raktáron (3-5 munkanap)
990 Ft