Horgászcikk leírás és paraméterek
Vajon, hogy lehet különlegessé tenni egy szilvás bojlit? Rakjunk hozzá Robin Redet, kétfajta hallisztet, krill lisztet, növényi fehérjéket és szilvát. Igen szilvát! Méghozzá aszalt szilvát! Ezzel a különlegességgel pedig egy olyan bojlit alkottunk, mely már az első teszten bebizonyította, hogy ez a desszert, kapós lesz a pontyok között. Ízében és illatában is érezhető a természetes gyümölcs, mely nagyban elősegíti és felgyorsítja a bojli felfedezését a vízben. A hozzáadott megfelelő mértékű fehérjék pedig csak a "tejszínhab" a pontyoknak. A tesztelések természetes és telepített, meleg és hideg vízen is ugyanazt az eredményt mutatták, hogy ez a bojli kihagyhatatlan. Használhatjuk hosszú túrákon, de egy éjszakás kalandokban is hű társunk lesz. Nem piros! Mert a Robin Red azon változata, melyet engedélyeznek etetésre is szánt bojliban, már nem tartalmaz mesterséges színezéket!! A piros Robin Redes bojli tehát vagy nem Robin RED vagy színezéket tartalmaz! Csak természetes alapanyagokból készül, mert egy bojli, nem készülhet másból!